АПЕЛ

 

Денес, во време кога Скопје е помеѓу најзагадените светски метрополи, треба сите заедно да ги насочиме нашите сили за создавање на еден почист и зелен град. Но, наместо тоа погледнете каква слика ги затекна нашите екипи утрово во Рајски парк, Аеродром. Имено, неколку од тукушто насадените млади садници се искршени и извадени од корен и нема можност повторно да се вратат во живот.

Корпите за отпадоци се демолирани, како и сандачето за струја за работа на пумпите за наводнување.

 

Апел до сите граѓани – со своето знаење направете било каков чекор во придонес за поздрава животна средина за сите нас.

 

*

 

Sot, në kohën kur Shkupi është një ndër metropolet më të ndotura në botë, të gjithë së bashku duhet ti fokusojmë forcat tona që të krijojmë një qytet më të pastër dhe më të gjelbëruar. Por, në vend të kësaj, shikoni se në çfarë fotografie hasën ekipet tona gjatë këtij mëngjesi në “Parkun e parajsës” në Aerodrom. Përkatësisht, disa prej fidanëve të porsa mbjella janë thyer dhe çrrënjosur dhe nuk ekziston mundësia që të njëjtit sërish të rikthehen në jetë. Shportat e përcaktuara për hedhjen e mbeturinave janë të demoluar, si dhe sënduku për energjinë elektrike për pompat e ujitjes.

Apelojmë deri te të gjithë qytetarët – me njohuritë që keni, ndërmerrni çfarëdo lloj të masave që të kontribuoni për një mjedis më të shëndoshë jetësorë për të gjithë ne.

   

21.01.2019

 

 

 

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet