Започнаа акциите за чистење низ скопските општини

 

Викендов нашите екипи започнаа со голема акција на расчистување на теренот и зеленилото во општина Чаир, каде акцијата ќе продолжи и наредните денови. Поткастрување дрва и грмушки и собирање на заостанати лисја и шут се главни активности на екипите. Целта е град Скопје да блесне во полн сјај заедно со доаѓањето на пролетта.

*
Filluan aksionet e pastrimit nëpër komunat e qytetit të Shkupit

Gjatë vikendit që lamë pas, ekipet tona e filluan aksionin e madh të pastrimit të terrenit dhe gjelbërimit në komunën e Çairit, ku ky aksion do të vazhdojë edhe gjatë ditëve të ardhme. Krasitja e drunjve dhe e kaçubave si dhe mbledhja e gjetheve dhe të mbeturinave ndërtimore, paraqesin disa prej aktiviteteve kryesore të ekipeve tona. 
Qëllimi është që qyteti i Shkupit të shkëlqejë së bashku me pranverën që po e presim.

 

  

18.02.2019

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet