Одделение дрвореди

 

Почитувани,

 

Ве информираме дека престојниов викенд 13 и 14 Мај 2017 година, екипите од одделението „Дрвореди“ на ЈП „Паркови и зеленило“ ќе извршат работни активности на пресадување на нискостеблести садници (од видот туја) на бул.„Кузман Јосифовски Питу“ спроти Н.Б.Р.М, поради вршење на потребни активности на БЕГ.


12.05.2017

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet