Пријави проблем

              

      

 Бул. Илинден  бр.104                      

 

 1 000 Скопје, Р. Македонија

 

 

Дирекција: 07:00-15:00 часот

    Телефон: +389 2 3070 112

                                +389 2 3070 113  

 

          Факс: +389 2 3070 115

 

 

 

 

Чуварница:  24 часа

     Телефон: +389 3062 677

 

    e-mail: info@parkovi.com

 

 

                                        

             

 

Copyright © 2016 All rights reserved | Designed by Unet